Imprint / varovanje podatkov

KWB, moč in toplota iz biomase d.o.o.

Vrečerjeva 14,
SI-3310 Žalec

Tel.: +386 (0)3 839 308-0
Faks: +386 (0)3 839 308-4
E-pošta: infoping@kwbpong.si
Spletno mesto: www.kwb.si

Matična št.: 0002092310
ID za DDV: SI79657826
ID za DVR: 4018045
Register podjetij: okrožno sodišče Celje

 

AVTORSKE PRAVICE

Vsebina na tej spletni strani je zaščitena z avtorskimi pravicami. Vse pravice, vključno s ponovnim tiskanjem, prevajanjem in distribucijo vsebin ali njihovih delov, so pridržane. Obdelava, spreminjanje, kopiranje, vezava ali posredovanje vsebine je dovoljena le z izrecnim pisnim soglasjem KWB GmbH.

ZBIRANJE PODATKOV IN UPORABA

Z obiskom naše spletne strani, ne zbiramo vaših osebnih podatkov.

PIŠKOTKI

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se nahajajo v vašem imeniku brskalnika. Ko dostopate do naše spletne strani, piškotek, ki je nameščen na vaši napravi, pošlje informacijo o obisku. Piškotki so pogosti in se uporabljajo na številnih spletnih straneh. V splošnem je namen piškotkov izboljšati uporabniško izkušnjo pri uporabi te spletne strani, čeprav se lahko piškotki uporabijo tudi za namene oglaševanja (obrazložitev spodaj).

GOOGLE ANALITIKA

Ta spletna stran uporablja Google Analytics, spletno analitiko storitev, ki jih ponuja Google Inc. (»Google«). Google Analytics uporablja ti. Piškotke, besedilne datoteke, ki so shranjene na vašem računalniku in ki omogočajo analizo vašega obiska na spletni strani. Podatki, ki jih ustvari piškotek, se nanašajo na vašo uporabo te spletne strani (vključno z vašim IP naslovom), ki so preneseni na strežnik Google v ZDA in so tam tudi shranjeni. Google bo te podatke uporabil za analizo vaše uporabe spletne strani, za pripravo poročil o spletni aktivnosti za upravljalca spletne strani, pa tudi za opravljanje drugih storitev v zvezi z uporabo spletne strani in interneta. Prav tako bo Google te podatke posredoval tretjim osebam, če tako zahteva zakon ali če se ti podatki obdelujejo s strani tretjih oseb v imenu Googla. Google v nobenem primeru ne poveže vašega IP naslova z drugimi podatki iz Googla. Sami lahko preprečite namestitev piškotkov z uporabo ustreznih nastavitev v brskalniku; prosimo upoštevajte, da blokiranje piškotkov lahko pomeni, da ne boste imeli dostopa do vseh funkcij na tej spletni strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, zbranih od vas s strani Googla na način in za namene, opisane zgoraj.

Google Podatki določila o zasebnosti: http://www.google.at/intl/en/policies/privacy/

Če se ne strinjate z uporabo Google Analytics, lahko blokirate aplikacijo, s klikom na sledečo povezavo: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

GOOGLE ADWORDS

Ponovno trženje

Ta spletna stran uporablja Google Adwords storitev za ponovno trženje za oglaševanje na spletnih straneh tretjih oseb (vključno z Google), uporabnikom, ki so že obiskali to spletno stran. To bi lahko pomenilo, da oglašujemo prejšnjim obiskovalcem, ki niso zaključili nalogo na naši spletni strani, na primer izpolnitev kontaktnega obrazca za povpraševanje. Ponovno trženje je lahko v obliki oglasa na strani z rezultati iskanja Google, ali na spletni strani v Google prikaznem omrežju. Prodajalci tretjih oseb, vključno z Google-om, uporabljajo piškotke za prikazovanje oglasov na podlagi predhodnih obiskov na spletni strani KWB. Seveda se vsi podatki zbrani na spletni strani, uporabljajo v skladu z lastno politiko o zasebnosti in Google pravilnikom o zasebnosti.

Nastavite lahko možnosti, kako vam Google oglašuje, na strani Google Ad Preferences, in lahko tudi izklopite oglaševanje vam, z nastavitvami piškotkov ali z uporabo vtičnika za vaš brskalnik.

SLEDENJE KONVERZIJAM

Ta spletna stran uporablja Google sledenje konverzijam. S pomočjo tega orodja, je mogoče izpolniti statistične ocene z obnašanjem oglasov Google Adwords.

Če kliknete na Google AdWords oglas v Google iskanju, se piškotek shrani na računalniku ali mobilni napravi. Ta piškotek se deaktivira v 30 dneh in ne služi za osebno identifikacijo. Če obiščete določena območja naše spletne strani v tem roku, bosta Google in KWB obveščena, da ste kliknili na oglas in ste bili preusmerjeni na našo spletno stran.

S pomočjo Google sledenjem konverzijam, lahko ustvarimo statistične podatke, ki kažejo, kolikokrat je bil AdWords oglas kliknjen in kolikokrat je bil klikan oglas z sledenjem konverzij. Ne shranjujemo podatke o vaši osebni identifikaciji.

Če želite izključiti samodejne nastavitve piškotkov, lahko spremenite nastavitve v brskalniku. Zavedati se morate, da v tem primeru nekatere spletne strani ne bodo delovale pravilno.

Preberete lahko Google pravilnik o zasebnosti tukaj: https://services.google.com/sitestats/en.html

FACEBOOK

Ta spletna stran uporablja socialni vtičnik (ti. Čep), ki ga ponuja družabno omrežje facebook.com, ki ga upravlja družba Facebook Inc., 1601 S. California Avenue, Palo Alto, CA 94304, ZDA (»Facebook«). Vtičniki so prepoznavni z logotipom podjetja Facebook (bela črka f na modrem ozadju ali s palec navzgor ikono) ali z obvestilom »Facebook social plugin«. Za celoten seznam vseh socialnih vtičnikov glejte tu: http://developers.facebook.com/plugins

 

Ko obiščete spletno stran našega podjetja, ki vsebuje Facebook vtičnik, vaš brskalnik vzpostavi neposredno povezavo s strežniki Facebook. Facebook neposredno prenaša vsebino vtičnikov za brskalnik, ki so vdelani na spletni strani in omogočajo prejemanje informacij o vaši uporabi naše spletne strani. Tako nimamo vpliva na zbiranje podatkov s strani vtičnika, zato vas obveščamo:

Vgrajeni vtičniki zagotovaljajo informacije Facebooku-u o tem, da ste vstopili na spletno stran. Če ste prijavljeni v Facebook, lahko vaš obisk dodelijo vašem Facebook profilu. Če ste stopili v interakcijo s vtičnikom, v obliki klikanja »všeč mi je« ali komentiranjem, se ustrezni podatki prenesejo iz vašega brskalnika neposredno Facebook-u in so tako shranjeni. Tudi, če niste prijavljeni v Facebook, obstaja možnost, da vstavki prenašajo informacije o vašem IP naslovu neposredno k Facebook-u.

 

Za informacije o namenu in obsegu zbiranja in procesiranja podatkov s strani Facebooka, kot tudi vaše pravice v zvezi z nastavitvami in možnostmi zaščite vaše zasebnosti, preberite politiko zasebnosti Facebook na strani http://www.facebook.com/policy.php.

 

Če ste član Facebook in ne želite povezati svojega računa z vašim obiskom naše spletne strani, se odjavite iz Facebook preden vstopate na našo spletno stran. Nadalje lahko blokirate Facebook vtičnike z uporabo dodatkov za vaš brskalnik, kot je »Facebook Blocker«.