KWB dogodki

Vseslovenski sejem na Dolenjskem

KDAJ: 20. - 22. april 2018

KJE: Posestvo Gostilne pri Japu, Šentvid pri Stični

Naš partner inštalater iz Dolenjske Marko Muhič s.p. se predstavlja na Vseslovenskem sejmu v Šentvidu pri Stični. V sodelovanju z njim bomo poskrbeli, da si boste lahko celotno paleto KWB kotlov ogledali na njegovem razstavnem prostoru ter se oskrbeli z popolnimi informacijami glede menjave obstoječega ogrevalnega sistema z novim.

Izkoristite možnost nepovratnih sredstev do 5.000 € pri menjavi ogrevalnega sistema, katera lahko pridobite s prijavo na Ekosklad, slovenski okoljski javni sklad.

Ne zamudite veselega dogodka v Šentvidu pri Stični!


Pretekli termini

KWB Classicfire na sejmu Megra v Gornji Radgoni

KDAJ: 4. - 7. april 2018

KJE: Sejem Megra, Gornja Radgona

Naš partner inštalater Mitja Jakoša, napredne inštalacije s.p. se predstavlja na mednarodnem sejmu gradbeništva, energetike, komunale in obrti v Gornji Radgoni.

Na svojem razstavnem prostoru je na ogled postavljen tudi KWB kotel na polena, Classicfire. Kotel je s svojim velikim, kar 185l polnilnim prostorom največji v svojem razredu. Prednost za uporabnika so dolgi polnilni intervali, polena pa so lahko dimenzij kar 50x 33 cm.

Vabljeni v Gornjo Radgono!

 

 

 

Spomladanski kmetijsko obrtni sejem v Komendi 2018

KDAJ: 23. - 25.3.2018

KJE: Kmetijsko obrtni sejem Komenda

Obiščite nas v Komendi! Z veseljem vam predstavimo našo paleto KWB kotlov na biomaso ter vam svetujemo pri izbiri najprimernejšega ogrevanja.

Parkiranje je brezplačno in organizirano, vstopnine ni.

Prisrčno vabljeni v Komendo!

Sejem DOM Ljubljana 2018

KDAJ: 13. - 18. marec 2018

KJE: Sejem DOM na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, hala B2, razstavni prostor št. 8

Ste se odločili za menjavo vaše stare ogrevalne naprave? Vas zanima, katera ogrevalna rešitev je prava rešitev za vaš objekt, kako poteka postopek montaže in vzdrževanja ter približna ocena stroškov?

hali B2, na razstavnem prostoru št. 8 vam nudimo individualno svetovanje naših strokovnjakov na področju KWB ogrevanja z obnovljivimi viri energije.

Se vidimo v Ljubljani!