KWB dogodki

No news available.

Pretekli termini

Dan odprte kotlovice v petek, 15.6.2018 od 12.00 ure dalje

KJE: Turistična kmetija pri Kovačniku v vasici Planica nad Framom  (Planica 9, 2313 Fram)

Tudi letošnje leto ponovno organiziramo dan odprte kotlovnice ali kot pravijo temu dogodku KWBjevci "KWB Kesselparty".

Družina Štern, ki svojo domačijo poimenuje tudi nebesa na Pohorju se že od leta 1981 trudi, da se njihovi gostje počutijo pri njih kot doma ter jih razvajajo s svojo gostoljubnostjo in s svojimi dobrotami. Ker živijo v naravi in z naravo, je tudi odločitev za KWB kotel na sekance Multifire, moči 100kW bila v skladu z njihovim glavnim vodilom.

Gospodar Danilo nam bo odprl vrata svoje kotlovnice, kjer si boste lahko ogledali KWB ogrevalni sistem na sekance, gospa Barbara pa bo poskrbela, da bomo poskusili nekaj domačega.

Na voljo vam bodo tudi naši KWB strokovnjaki z vsemi informacijami glede delovanja sistema, svetovali vam bodo na podlagi vaše konkretne situacije ter vaših pričakovanj novega ogrevanja.
Na ogled bomo postavili tudi KWB kotel na polena Classicfire, ki se v svojem razredu odlikuje po največjem polnilnem prostoru.

Ravno sedaj je idealen čas, da premislite o novem ogrevalnem sistemu oziroma o menjavi obstoječega. S tem dogodkom vam želimo olajšati vašo odločitev in vam v praksi pokazati, kako delujejo KWB kotli.

Si želite tudi vi pokukati v kotlovnico družine Štern?
Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da nam vaš prihod potrdite na infoping@kwbpong.si

Veseli bomo vašega obiska!

KWB na Primorskem sejmu v Kopru

KJE: Primorski sejem v Kopru (Arena Bonifika)

Naš partner inštalater Klavdij Maršič s.p. se predstavlja na mednarodnem obrtno podjetniškem sejmu v Kopru. Na razstavnem prostoru vam bomo na ogled pripravili paleto KWB kotlov na lesno biomaso. Na voljo vam bodo KWB strokovnjaki za nasvete o menjavi ogrevalnih sistemov.  

Še vedno so na voljo nepovratna nepovratna sredstva do 5.000 € pri menjavi ogrevalnega sistema, katera lahko pridobite s prijavo na Ekosklad, slovenski okoljski javni sklad.

Se vidimo v Kopru!

KWB na kmetijsko obrtniškem sejmu KOS v Lenartu

KJE: Kmetijsko obrni sejem KOS v Lenartu

V sodelovanju z našim partner inštalaterjem Vilibaldom Kacijanom, Ekosolar s.p. iz Pesnice pri Mariboru predstavljamo KWB kotle na sejmu v Lenartu.

Na skupnem razstavnem prostoru vam bodo na voljo informacije o delovanju KWB kotlov na lesno biomaso, ter svetovanje o najprimernejši izbiri za vaše potrebe. 

Pozanimajte se za prijavo za nepovratna nepovratna sredstva do 5.000 € pri menjavi ogrevalnega sistema, katera lahko pridobite s prijavo na Ekosklad, slovenski okoljski javni sklad.

Prisrčno vabljeni!