KWB Partner akademija

V 4 korakih do popolnega partnerja podjetja KWB

Z obsežnim partnerskim programom podjetja KWB uživajo naše stranke dvojno varnost, saj se odločajo za najboljši izdelek in najboljšo strokovno storitev.
Certificirani partner podjetja KWB predstavlja začetno stopnjo partnerskega programa podjetja KWB. Vsa usposabljanja potekajo v lastnem izobraževalnem središču. Poleg teoretičnega znanja nudi usposabljanje tudi praktične vaje v vrhunsko opremljenih prostorih. Pri izobraževanju podjetja KWB je v ospredju prenos znanja, čeprav tudi zabave ne manjka.

Montažni partner podjetja KWB je osnova na področju storitve servisa. Partner samostojno montira ogrevalne sisteme KWB. Servisni partner podjetja KWB lahko izvaja tudi zagon in vzdrževanje kotlov KWB za ogrevanje na biomaso. Top-servis partner podjetja KWB pa je usposobljen tudi za odpravljanje težav s kotli KWB za ogrevanje na biomaso.

Izobraževanje in dodatno usposabljanje

KWB v celotni Evropi sodeluje s certificiranimi partnerji – inštalaterji in monterji centralnih napeljav. Za naše partnerje organiziramo šolanja na naši KWB akademiji, kajti naši kotli delujejo optimalno le, če so pravilno in strokovno vgrajeni. S KWB akademijo največ  pridobijo ravno naše končne stranke.

Prodajna strategija podjetja KWB za ogrevanje na biomaso je zasnovana kot prodaja neposredno preko partnerskih inštalaterjev, ki zagotavljajo vgradnjo ogrevalnih sistemov. Pri ogrevalnem sistemu ne gre zgolj za generator toplote, temveč tudi za vgradnjo v celoten sistem. Samo popolno delujoč celoten sistem zagotavlja, da bodo naše stranke navdušene in zadovoljne, naše partnerje in nas pa priporočale naprej.