Skip to main content

KWB Comfort 4

Dvojni način upravljanja

Novi KWB Comfort 4 upravljalni sistem ogrevanja z dvojnim načinom upravljanja omogoča prilagojeno in strokovno optimirano oskrbo s toploto ter priročno upravljanje vašega ogrevalnega sistema.


Preprosto in prilagodljivo upravljanje

Enostavno upravljanje

KWB Comfort 4 krmilni modul s kolescem in zaslonom na dotik. Prilagodljivost tudi na daljavo (pametni telefon, tablica ali namizni računalnik).

 

 

 

 

 

 

Ogrevanje z visokim izkoristkom

Individualni časovni program je zelo priročen predvsem, če želite učinkovito premostiti termine ogrevanja, ko niste doma. KWB Comfort 4 vam zagotavlja najprimernejše polnejnje hranilnika toplote, ko sistem deluje na polena ali na pelete.

KWB Easyfire ogrevalni sistem na pelete in KWB Classicfire ogrevalni sistem na polena sta opremljena s KWB Comfort 4 krmilnim sistemom. Zasnova dvojnega upravljanja, vrtljivo kolesce in dve tipki ter barvni zaslon na dotik, kot tudi intuitivna upravljalna struktura omogočajo enostavno in prilagodljivo uporabo vašega kotla. Možno je tudi upravljanje na daljavo.

Prihranek pri gorivu in stroških

KWB Comfort 4  - priročen nadzor napolnitve polnilnega prostora, bo vedno prikazal, koliko polen naj bi naložili za učinkovito delovanje vašega KWB Combifire ogrevalnega sistema na polena in pelete. Nemudoma, ko se odprejo glavna vrata kotla na polena, se izklopi peletni modul. Kombi kotel samodejno poskrbi za preklop med uporabo goriv, kar prihrani pri porabi in seveda stroških!

Prijetna enakomerna toplota

Sistem omogoča, da se vaš kotel na polena samodejno prižge takoj, ko ogrevalni sistem zazna potrebo po toploti. Sistem tako neprestano vzdržuje sobno temperaturo in temperaturo sanitarne vode, kot ste jo nastavili v sistemu.